Header

Bangkok Anders

De meeste reizigers, die Thailand bezoeken, beginnen hun reis in Bangkok. Na je vlucht word je door onze Engelssprekende gids opgewacht en naar je hotel gebracht. Onze gidsen kennen Bangkok op hun duimpje en kunnen je alle mogelijkheden aangeven voor een prettig verblijf in Bangkok.

Op dag 2 maak je intensief kennis met Chinatown. Dit is een bijzonder stukje Bangkok, waar 3 miljoen Chinezen op een postzegel leven. Het is een mengelmoes van geuren en kleuren, een warwinkel van smalle straatjes en verschillende soorten markten.


Begeleid door ervaren gidsen fiets je door dit schitterende deel van Bangkok. Je maakt kennis met het dagelijkse leven in Chinatown. De fietstocht leidt je ook door het groene hart van Bangkok. Via allerlei steegjes en smalle bruggetjes kom je in de plantages van Bangkok, een gebied dat maar weinig toeristen per fiets bezoeken. De tocht wordt gedeeltelijk per longtailboot afgelegd. Na de lunch bestaat de mogelijkheid om een tempeltoer te doen. We bezoeken dan Wat Phra Keow, het Koninklijk Paleis en Wat Po de oudste tempel van Thailand, waarin vandaag de dag nog steeds cursussen traditionele Thaise massage gegeven worden. Tevens nemen we een kijkje in Vihmanmek, een teakhouten paleis. Dit paleis is zeker de moeite waard omdat er geen spijker aan te pas gekomen is.

Op dag 3 ga je onder deskundige begeleiding wandelen door Chinatown. Maakte je op dag 2 al kennis met het leven in Chinatown, vandaag ontdek je nog meer van dit van oudsher belangrijke handelscentrum van Bangkok. Je loopt door straatjes, waar bijna alle winkels dezelfde soorten producten verkopen. Door de drukte en de Chinese opschriften lijkt het wel alsof je een wandeling door China maakt. 
In de loop van de middag eindigt deze bouwsteen. Verdere informatie over het vervolg van je reis is verkrijgbaar bij onze mensen ter plaatse. Deze bouwsteen is inclusief de transfer naar je hotel, 2 overnachtingen, 2 ontbijten, de fietstocht op dag 2, en de wandeltocht op dag 3.Vanaf €225,00
Nu boeken >