Header

Groepsreizen bij Jantra reizen

Jantra Reizen is een jonge enthousiaste reisorganisatie die zich nu al met recht Azië-specialist mag noemen. We hebben zelf jarenlang rond gezworven in Azië en in die tijd een groot netwerk aan contacten opgebouwd. Vanuit onze passie voor reizen en voor Azië is Jantra Reizen ontstaan.

Jantra Reizen werkt met lokale reisagenten en met een Nederlandse reisleiding. Onze betrouwbare reisleiders zijn ervaren enthousiaste mensen met een grote kennis van het land en de cultuur. Ze ontvangen een rechtvaardige en goede beloning en werken niet op commissiebasis.

Jantra Reizen biedt avontuurlijke reizen aan, voorzien van een goede mix van cultuur, natuur en sportieve inspanning. Regelmatig wordt afgeweken van de gebaande toeristische routes en wordt overnacht in simpele, sfeervolle accommodaties of bij de lokale bevolking. Vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is dan ook een ruime mogelijkheid om zelf activiteiten te ondernemen.

Leeftijd speelt bij ons geen rol van betekenis. Een sociale instelling, flexibiliteit, sportiviteit en aanpassing aan de gewoonten van de streek of het land beschouwen we als vanzelfsprekend.

Thailand

Laos

Cambodja

Vietnam